Cosmic Intermediair Intro

Toen ik geboren werd, in het Noorden van het land, waren er nog niet zoveel mensen en zeker niet die ik kende, die van jongsaf aan wisten dat je hier niet vandaan komt, dat er een wereld is die zoveel groter en mooier is, dan hier. Ik heb me in het begin, vele jarenlang, alleen gevoeld. Toen ik ouder werd, ontdekte ik pas dat er veel meer zijn, die dit kennen. Ik was anders, als kind, en werd daarnaar behandeld, er was onbegrip, omdat ik anders aanvoelde, en anders uitstraalde, dingen ‘wist’ en dat was eng. Je kon daar niet over praten, men kende het niet. Ik keek van jongsaf aan naar de sterren, en wist dat mijn familie daar was en is, dat ik daar ooit, ooit geweest was, gewoond hebt, en me daar steeds meer van herinnerde. Ik herinnerde me de woorden die de engelen tegen elkaar spraken, en schreef deze op, kon dat nog niet goed vertellen, omdat ‘de tijd er nog niet rijp voor was’. Mensen zouden van me kunnen schrikken, omdat ze daar, toen, nog nooit van gehoord hadden? Ik wist dat er nog meer was en is, en dat veel mensen zich dat soms konden herinneren, maar vaak ook niet.

Het is pijnlijk om veroordeeld te worden door mensen die volwassen zijn en het beste met je voor hebben, terwijl je zelf weet…. Het is een eenzaam iets, maar begrijpelijk. Je mag in deze wereld eigenlijk niks zeggen, want anders, … hoor je er niet bij, of ontstaat er angst voor het onbekende, en dat, terwijl je zoveel liefde in jezelf voelt voor velen, die als dierbaren voor je voelen. Je hebt het gevoel altijd de wijste, de sterkste, de moedigste, te moeten zijn en dan nog voelt het vaak dat je het niet goed doet, of dat het niet goed genoeg is.

Bij mij ging het zo: ik had van jongsaf aan die dromen van ‘dat ze komen’ en dat je weer ‘bij ze bent’, ze komen uit het heelal. Vanuit de lucht, in herkenbare vormen voor me, toen ik klein was: bussen, treinen, fietsjes, tractors, auto’s, vliegtuigen, boten, en later, toen ik wat groter werd, en wat meer abstracter begon te ervaren: echte schepen, waar ik zo vaak geweest ben, bestuurd heb, vergaderingen en overleggen heb meegemaakt, kennis heb opgedaan, en wist wat voor missie ik mocht verrichten…   Ik heb ook in het hier en nu veel ‘ufo’s’ mogen zien, over me heen zien zweven, me zien volgen, me zien begeleiden. Gezien ook de leden van de Spirituele Hiërarchie, en wat het verband was tussen hen en deze volkeren.

 

Ashtar kwam in mijn kamer, gaf me een mooie bol, met allerlei sleutels en tools erin. Dat was het begin van ascensie, of wakker worden. Ik kwam weer in contact met m’n andere zelf, dat ik niet alleen in dromen ervoer, maar nu ook bewust. Ik kreeg meerdere namen. Vele krachten en wijsheden ook, genezende, helende krachten, kwaliteiten als diplomatie, mededogen en begrip, compassie en liefde voor alles. Werelden die ik heb mogen bezoeken, waar ik welkom was, meegevlogen heb, gedragen in de vleugels van witte en roze draken. Tegenover een éénhoorn heb gestaan, en samen met hem was, hem aaide en met hem praatte. Op de rug van een prachtige witte zwaan heb gevlogen, luchtschepen als driemasters heb zien vliegen, godinnentempels gereinigd heb, waarbij de deur vanzelf voor me open en dicht ging naderhand…. Zo mooi…. Dankbaar ben ik voor het werk wat ik mag doen. Mijn werk is mijn leven…. Vanuit deze dimensie ben ik geweest en help van daaruit, als trancemedium en trancehealer, mensen.

Technologie als laptops en telefoons en multimedia ‘omarmde’ ik, omdat elke vernieuwing mij dichter brengt bij het contact met hun en thuis. Echter, de ‘activiteiten’ rond de smartphones omarm ik minder. Ik help mee (in spirit) op gebied van: landen in nood, bevolkingsgroeperingen steunen, het klimaat, the ring of fire ondersteunen, wormholes en corridors schonen, grids zuiveren, de binnen aarde bezoeken en ondersteunen, kinderen van andere volkeren/rassen begeleiden. In samenwerking met de Bron, met Al dat Is, de engelen en de spirituele hiërarchie mag ik poorten openen, soms alleen, vaak met mijn spirituele partner. Wetenschap werd pas tastbaar voor me, toen ik quantum wetenschap ontdekte, en toen pas begreep waarom ik de gewone wetenschap niet begreep en de quantum wetenschap vanaf mijn basisschool leeftijd wel.

Vanaf heel jong had ik een fascinatie voor sterren, sterrenstelsels, hemellichamen. Prachtig vond ik het dat, toen ik 10 was, er een jongen mij een prachtig geïllustreerd boek, A4 formaat minstens, liet zien over astronomie. Mijn hart bloeide open. Paranormale zaken? Ik was ermee geboren, zag, wist, hoorde en voelde ‘alles’ om me heen, en ging, als ik thuiskwam van school, naar mijn bed, en ging in gedachten ‘slapen bij God’.  Zoveel dromen, zoveel gedachten, zoveel…. Herken je dit?

Op mijn vijftiende zag ik een programma over de Oerknal van Stephen Hawking. Ik ‘verslond’ het.

En nu? Door deze gebeurtenissen ben ik ervaringsdeskundige geworden, ik help mensen met hun dromen, hun passies, hun werkelijkheden te vertalen. Ik transformeer energieën, ik breng zielen naar het licht, ik help ‘werkelijkheden’ te vertalen, door vanuit trance met het ‘thuisfront’ te spreken in een kosmos’ taal. Ik schrijf, channel, coach en werk in het licht voor rechtvaardigheid en om mensen, mijn dierbaren, te helpen, opdat ze zichzelf weer mogen zijn, weten wie ze zijn en weten wat er speelt, waarom je je zo kunt voelen en weten dat je niet alleen bent. En dat er negativiteit is, maar ook een oplossing, ook licht in hun leven en in hun hart. Ik werk samen met collega’s van licht, mijn vrienden en vriendinnen.

Liefde is alles, en allesomvattend. Ik weet wat fijne krachten zijn, en wat minder fijne krachten zijn, ben ooit een jaar lang ‘s nachts ‘getraind’ in het ervaren van die minder fijne aanwezigheden die me bezochten, en mij hun en mijn kracht lieten ‘zien’ (door interactie met hen).  Ze zien me als een lady of light and love. Ik mag met beide krachten aan het werk (elk op een verschillende manier), omdat ik het ken, en weet waarom het is, en waarom ze er ‘zijn’. Bang? Oh ja, dat ken ik, maar ik heb het mogen overwinnen. Levenservaring en kennis die ik te bieden heb, omdat ik die zelf ervaren heb, en ‘overwonnen’ heb. Heftig? Oh ja, best wel, maar alles heeft een doel, en alles heeft een begin en een einde. En daarmee een nieuw begin. Een begin van weten wie je bent, en weten wat of je mag doen. En dankbaar zijn, voor alles wat Is. Dát is het grootste geheim, als je dat weet en ervaren hebt, en verwerkt hebt (en dat is het belangrijkste), ontstaat er een brug naar ascensie, een vermogen tot alles kunnen overzien, en weten waar of je bent, en waar of je staat, en in verbinding staan met de Allergrootste Bron van geluk, zaligheid en zaligzijn, Happinez for All…..

 

Geen slachtoffer, maar meehelper en schrijfster in de prachtigste uitdaging aller tijden. Meehelpen aan de groei en bloei van jezelf, en van Moeder Aarde. En wist je dat, dat je daar de Allereerste Bron van Alles ongelooflijk mee helpt? De komst van de Godin, de balans tussen mannelijk en vrouwelijk, je eigen kracht weer terugvinden. Hoe mooi kan het zijn? Je vindt jeZelf weer terug, en daarmee datgene waar Alles mee begonnen is.

 

Wie doet er mee? Je kunt het!… With a little help from a friend….

 

 

© Isis Verhagen